Uw eigen gratis probeeromgeving

Probeer gratis alle mogelijkheden gedurende 6 maanden en laat u overtuigen.

Met een proefabonnement kan u alle mogelijkheden van alle modules gebruiken alsof u een All-in-one abonnement zou gebruiken. Dit geeft u de kans om alles te proberen. Aan het einde van de proefperiode kan u dan beslissen of u verder gaat met een All-in-one of dat u een ander abonnement kiest dat beter aansluit bij de noden en behoeften van uw VZW.

Inbegrepen modules in dit abonnement

vzwOnline is meer dan wat de afzonderlijke modules te bieden hebben. Door de naadloze samenwerking van de verschillende modules krijgt u verschillende extra mogelijkheden.

Module Ledenbeheer

Met de module ledenbeheer kan u gemakkelijk en snel gegevens van contacten en leden opzoeken en/of aanpassen. U kan groepen (lid, pers, bezoeker, donateur) aanmaken of uw bestand filteren zodat u zeer gericht lijsten voor e-mail campagnes of etiketten voor mailings kan aanmaken.
Uw ledenbeheer bestaat uit 3 stappen: eerst geeft u de gegevens in, nadien kan u de gegevens beheren en uiteindelijk rapporten maken zodat u een grondige analyse kan doen.

Module Evenementenbeheer

Evenementen organiseren en opvolgen was nog nooit zo gemakkelijk! Met de module evenementenbeheer kan u evenementen plannen, uitnodigingen versturen, betalingen opvolgen en zelfs het evenement evalueren en dit alles online.

Module Websitebeheer

Zonder over technische kennis te bezitten kan u met het platform zelf uw website ontwerpen en beheren.

Bovendien kan u communicaties uitsturen naar uw netwerken.

Design Pack

Dit abonnement komt met een Design Pack. Dit zijn templates voor een homepagina, binnenpagina, formulierpagina, mobiele website en campagne die je naar je eigen logo en kleurenpalet kan aanpassen.
 

Wij ondersteunen u om te testen...

  • Gebruik van het vzwOnline platform
  • Korting bij deelname aan opleidingssessies georganiseerd door vzwOnline
  • Onderhoud en beschikbaarheid netwerk en webruimte
  • Dagelijkse back-ups
  • Gratis upgrade bij een nieuwe versie

 

Stuur uw dossier in en maak kans op een gratis all-in-one abonnement op vzwOnline gesponsord door de Nationale Loterij.